Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye           Arşiv     

OTOMOTIV LASTIK YAN SANAYII - HYUNDAI’DEN VAN DEPREMİ İÇİN ANLAMLI DESTEK - Logisticus Dergisi
 HYUNDAI’DEN VAN DEPREMİ İÇİN ANLAMLI DESTEK

HYUNDAI’DEN VAN DEPREMİ İÇİN ANLAMLI DESTEK
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.11.2011 - 17:00:01 


Dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv markası olan Hyundai Motor Company, 23 Ekim’de Van’da gerçekleşen ve büyük bir hasara neden olan deprem için çok önemli ve anlamlı bir yardımda bulundu.


Dünyanın en hızlı büyüyen otomotiv markası olan Hyundai Motor Company,          23 Ekim’de Van’da gerçekleşen ve büyük bir hasara neden olan deprem için çok önemli ve anlamlı bir yardımda bulundu. Hyundai Motor Company, depremde oluşan yaraların sarılmasına destek olmak ve afetzedelerin barınması için yapılacak prefarik evlerin fonunda değerlendirilmek üzere Türk Kızılayı’na 300 bin Amerikan Doları (yaklaşık 540 bin TL) tutarında yardım gerçekleştirdi.

 

Denizaşırı ülkelerdeki ilk üretim tesisini Türkiye’de kuran ve Türkiye ile Kore arasında uzun yıllardır süregelen yakın dostluğun daha da pekişmesinde önemli bir rol oynayan Hyundai Motor Company, bir kez daha Türkiye ve Türk halkının yanında olduğunu gösterdi. Bu anlamlı destek için Kızılay’ın İstanbul-Maltepe’deki başkanlık binasında gerçekleştirilen törene Hyundai Motor Company adına Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su Won-Shin Chang, Kızılay Başkan Vekili Hasan Karahan ve Kızılay Denetleme Kurulu Üyesi Tuncay Kopuz katıldı.

 

Hyundai Türkiye Başkanı ve CEO’su Won-Shin Chang, tören sırasında “Hyundai Motor Company ve Hyundai Assan olarak, Kore’nin kadim dostu Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor günlerde herkesin acısını en içten duygularımızla paylaşıyoruz. Her türlü konuda olağanüstü çalışma ve çaba gösteren Kızılay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu destek sayesinde yaraların en kısa sürede ve en iyi şekilde sarılacağına inanıyor, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

Destekleri için Hyundai Motor Company’ye bir teşekkür plaketi sunan Kızılay Başkanvekili Hasan Karahan ise, “Hyundai, tüm dünyanın son yıllarda hayranlıkla takip ettiği bir marka. Kore ile Türkiye arasındaki önemli dostluğun yeni bir göstergesi olarak Hyundai'ye Türk Kızılayı'na yapmış olduğu bu anlamlı bağış için teşekkür ediyoruz.  300 bin dolarlık bu bağışı, Van'daki afetzedeler için yapacağımız kış koşullarına dayanıklı, mutfağı, banyosu ve tuvaleti olan 21 metrekarelik prefabrik evlerin fonunda kullanacağız. Afetzedeler için yapılacak olan bu geçici barınma imkanı sağlayan prefabrik evlerde 5 kişi barınabilecek. 10 yıl dayanıklı olan bu evler daha sonra Türk Kızılayı tarafından toplanarak başka afetlerde de kullanılabilecek. Bu açıdan Hyundai’nin vermiş olduğu destek, sonraki dönemler için de oldukça anlamlı oldu” dedi.


Paylas
  Editör :  Esra Süren

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Esra Süren

 Kategori  OTOMOTIV LASTIK YAN SANAYII

213 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

EGE ENDÜSTRİ’NİN AR-GE MERKEZİ,   ‘AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI’NDA İKİ ÖDÜL BİRDEN KAZANDI

EGE ENDÜSTRİ’NİN AR-GE MERKEZİ, ‘AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI’NDA İKİ ÖDÜL BİRDEN KAZANDI

 21.05.2012

VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇ’TAN YAZA MERHABA KAMPANYASI

VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇ’TAN YAZA MERHABA KAMPANYASI

 21.05.2012

TRAFİK HAYATTIR KARAYOL TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU’NDA

TRAFİK HAYATTIR KARAYOL TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU’NDA

 21.05.2012

DÜNYA MÜHENDİSLERİ TÜRKİYE’DE TOPLANIYOR AVL BEYİN TAKIMI İSTANBUL’A GELİYOR

DÜNYA MÜHENDİSLERİ TÜRKİYE’DE TOPLANIYOR AVL BEYİN TAKIMI İSTANBUL’A GELİYOR

 19.05.2012

YOL GÜVENLİĞİNİZ İÇİN MİCHELİN’DEN TRAFİK SETİ HEDİYE

YOL GÜVENLİĞİNİZ İÇİN MİCHELİN’DEN TRAFİK SETİ HEDİYE

 18.05.2012

BRİSA, İLK 3 AYI 321 MİLYON TL CİRO VE 13 MİLYON TL KÂR İLE KAPATTI

BRİSA, İLK 3 AYI 321 MİLYON TL CİRO VE 13 MİLYON TL KÂR İLE KAPATTI

 18.05.2012

MİCHELİN, 2012 NET SATIŞLARINDA İLK 3 AYDA 5’LİK ARTIŞLA 5,304 MİLYON EURO’YA ULAŞTI

MİCHELİN, 2012 NET SATIŞLARINDA İLK 3 AYDA 5’LİK ARTIŞLA 5,304 MİLYON EURO’YA ULAŞTI

 15.05.2012

MERCEDES-BENZ OTOMOBİLLER

MERCEDES-BENZ OTOMOBİLLER

 14.05.2012

KUSURSUZ BIR YAZ TATILI IÇIN ÖNCE  PEUGEOT YETKILI SERVISLERI’NE UGRAYIN

KUSURSUZ BIR YAZ TATILI IÇIN ÖNCE PEUGEOT YETKILI SERVISLERI’NE UGRAYIN

 11.05.2012

MICHELIN LATİTUDE CROSS, SEBASTİEN LOEB’E PORTEKİZ VE ARJANTİN’DE ÇİFTE ZAFER YAŞATTI

MICHELIN LATİTUDE CROSS, SEBASTİEN LOEB’E PORTEKİZ VE ARJANTİN’DE ÇİFTE ZAFER YAŞATTI

 10.05.2012

 
 

 Köşe Yazıları

Necati Aloğlu

Necati Aloğlu ¬
ŞİRKET YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA

Prof Dr. Can İkizler

Prof Dr. Can İkizler ¬
Kontakt Dermatit (Temasa Bağlı Cilt İltihabı)

Dr. Ali Tumuklu

Dr. Ali Tumuklu ¬
KROM CEVHERİNİN TAKİBİ

Dr. Yılmaz ARGÜDEN

Dr. Yılmaz ARGÜDEN ¬
TELEKOM ŞİRKETLERİ
 
TONER
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.817 1.8258
  Euro 2.3205 2.3317





ANALIZ

Paylas Follow Reklamail on Twitter FriendFeed'de bana abone ol google reader blogcu blogspot





IS DUNYASI | EKONOMI | ULASTIRMA LOJISTIK DENIZCILIK HAVACILIK | TEKNOLOJI | TURIZM | EGITIM ISTIHDAM YONETIM DANISMANLIGI | FUAR PANEL | AKTUALITE SANAT | OTOMOTIV LASTIK YAN SANAYII | GUNCEL HABERLER | SAGLIK YASAM | HABERLESME ILETISIM TELEKOMINIKASYON | YEREL HABERLER | BANKACILIK SİGORTA FİNANS | YAPI INSAAT MIMARLIK DEKORASYON | DIS TİCARET | DUNYA | GUMRUK | AKARYAKIT VE MADENİ YAĞ | ROPORTAJ | ENERJİ MADEN | İHALE VE DUYURULAR | KARAYOLLARI VE YOL DURUMU | GİZLİLİK POLİTİKASI